Napolju je 40C u hladu, a vama se baš jede sladoled na štapiću.
Kada vam dosadi tradicionalno pravljenje kora za tortu, pečenje i 300 stepeni u kuhinji, vi pribegnite ovoj metodi brzog pravljenja slatkiša koji pri tome izlgedaju neodoljivo! Možda fotografija sa leve strane izgleda komplikovano, ali zaista možete ovo uradiri sami i to za svega nekoliko minuta. Ispratite sledeće korake sa fotografija:
-Odvojite nekoliko kašika sladoleda (ukus po želji)
-Spremite topljenu čokoladu i puter od kikirikija
-Iseckajte bademe i lešnike
-Iseckajte čokoladu ( ne mora biti oblika kao na fotografiji )
Sve to sipajte u čašu od kartona ( ovo je jako bitno jer se čaša sa slatkiša skida cepanjem, nije je moguće drugačije otkloniti ) i zabodite drveni štapić.
Ostavite da se malo stegne,a potom skinite kartonsku čašu. Uživajte u vašoj lepoj poslastici!